Karbantartás bejelentése - hostingnetwork.eu szerverünkön

2018. szeptember 22-én 8:40 perctől elengedhetetlen karbantartási munkákat végzünk a hostingnetwork.eu szerverünkön, amely várhatólag 45 percig tart majd. Ez idő alatt a szerveren futó oldalak és alkalmazások nem lesznek elérhetőek. Az esetleges kellemetlenségekért elnézést és türelmet kérünk!

TárhelyMost Csapat

21st Szept 2018
Karbantartás bejelentése - ns1.hostingnetwork.eu szerverünkön

2018. augusztus 25-én 8:10 perctől karbantartási munkákat végzünk az ns1.hostingnetwork.eu szerverünkön, amely várhatólag 60 percig tart majd. Ez idő alatt a szerveren futó oldalak és alkalmazások nem lesznek elérhetőek. Az esetleges kellemetlenségekért elnézést és türelmet kérünk!

TárhelyMost Csapat

24th Aug 2018
.hu domain árváltozás - vagy mégsem

Kedves Ügyfelünk, Az elmúlt időszak számos változása következtében a .hu-s domainjeink áraiban változás történt. A "mégsem" arra vonatkozik, hogy az ár eddig is ennyi volt, csak nettóban tüntettük fel, most pedig bruttóban tüntetjük fel azokat ergo, lényegében marad minden ugyanannyi, pusztán a megjelenés lesz más.A .hu ... Több... »

9th Márc 2018
2017 év végi fejlesztések

Örömmel tájékoztathatok minden kedves Ügyfelet arról, hogy az elmúlt egy, másfél hónapban ismét komolyabb fejlesztésekbe fogtunk és azt végre is hajtottuk.Szerverparkunkban a következők történtek:- operációs rendszerinket tekintve átálltunk a CloudLinux-ra. Ezzel egyrészt növeltük a sebességet - jóllehet az eddig sem ... Több... »

18th Dec 2017
1 2 3