Lehet-e folyamatos az oldalam működése, ha áthozom a domainemet?

Természetesen. Csupán okosan kell eljárni, a következő módon.

Végezze el a telepítéseket, feltöltéseket, beállításokat az új tárhelyén a cPanel, és az FTP segítségével.
Állítsa be az adatbázisokat - ha szükséges -, hozza létre a megfelelő e-mail fiókokat, stb., azaz végezzen el minden olyan beállítást, ami az éles működéshez szükséges lehet. Eközben az eddigi tárhelyén az oldala minden további nélkül működik, mint eddig is, hiszen a domain név névszerverei még oda mutatnak.
Ha végzett a telepítésekkel, mindent beállított, akkor teszteljen! Nézze meg, hogy minden úgy működik-e, ahogyan Ön szeretné. Természetesen az e-mail beállításokat még nem tudja ekkor tesztelni, hacsak az email fiókok bejövő és kimenő kiszolgálóját be nem állította a megfelelő módon a saját levelező kliensében (erre a megfelelő helyen talál videó segítséget).

Ha elégedett az eredménnyel, akkor végezze el a DNS átállításokat, és 24-48 órán belül az Ön látogatói már az új tárhelyen elhelyezett anyagokat fogják látni.

Amennyiben az Ön email fiókjai a cPanelen belül létrehozottak - ergo nem gmail-t vagy hasonló, külső levelezőt használ -, akkor még ellenőriznie kell a levelezés szinkronját, mivel az átállásig a levelei még a régi tárhelyére érkeznek meg. Ehhez a Fájlkezelőben a Mail mappa tartalmát kell összevetnie az új tárhelyén levő adatokkal (miután létrehozta ugyanazokat az email címeket, mint az eredeti tárhelyén). Ha szükséges, akkor másolja át az ott található email címekhez tartozó fájlokat, így nem vész el semmilyen, esetleg a tárhelyen tárolt levelezése.

Ezt követően nyugodtan törölheti, vagy megszüntetheti a régi tárhelyét. Ha van bármi olyasmi ebben a leírásban, amit Ön nem ért, akkor kérem, feltétlenül bízza ránk az átállítást vagy végezze azt velünk egyeztetve, így biztosítani tudjuk azt, hogy fennakadás nélkül megtörténjen az átállás. Kollégáink e téren is mindenben az Ön rendelkezésére állnak, segítenek a levelek szinkronjának elvégzésében is, amennyiben ez szükséges.

  • 11 A felhasználók hasznosnak találták ezt
Hasznosnak találta ezt a választ?

Kapcsolódó cikkek

Már van domain nevem, mit kell tennem?

Ha Ön már rendelkezik domain névvel, akkor nincs más dolga, mint a DNS (Domain Name Server), azaz...

Domain regisztráció

Ön nálunk domaint is regisztrálhat, akár tárhellyel együtt, akár anélkül is. A .hu domain...

.hu és egyéb domain hozzáadása cPanelben a tárhelyhez, névszervermódosítás

A cPanelen belül, a Domainek rész alatt található a Hozzáadott domainek menüpont. Erre kattintva...

Mi az a domain (domén) név?

A domain név olyas valami, mint a névtábla a lakás ajtaján. A számítógépek egymás között...

Domain átkérés, átregisztráció, mit kell tennem?

Ha domainját már máshol regisztráltatta korábban, azt minden további nélkül áthozhatja hozzánk.Az...